Surf kemp

OneSurfVan Surf kemp
(bohužel rok 2024 žádný kemp nepořádáme)

Surfing, cestování, poznávání a pohoda…

 

OneSurfVan surf kemp je unikátní projekt pro začínající surfaře i mírně pokročilé, které dohromady spojuje surfing, cestování a touha po dobrodružství.

Kemp se koná na divokém a turisticky ani surfařsky zatím neobjeveném severu Španělska. Na každý den vybereme ty nejkrásnější pláže, kde přenocujeme v obytných dodávkách OneSurfVan a budeme si užívat příjemnou atmosféru pláže, grilování pod širým nebem a šumění vln.  Navštívíme také španělské národní parky, přírodní unikáty, vodopády a mnoho dalšího ale hlavně se bude surfovat a bavit.

Instruktoři

Instruktory a průvodce vám zajistí dva zkušení instruktoři a cestovatelé Jiří Dymáček a Anna Mašková.

Jirka (Šurda)

Na severu Španělska již žije `9. rokem, zná ty nejlepší místa a pláže. Je to také zkušený surfový instruktor s několikaletou praxí a licencí ASI. Cestování s dodávkou a surfování je jeho život a lepšího průvodce si nemůžete přát. Také je profesionální fotograf, který pro vás udělá ty nejlepší fotky, a nebo vám poradí jak na ně.

 
Anička (Áňa)
 

Je naše krásná a zkušená instruktorka jógy a surfu, která nám přináší klid a rozvahu na cestách. Můžete si s ní dát ranní lekci jógy a pak s ní skočit rovnou do vln. 

Program

(Tento program je jen přibližný a vše se bude odvíjet dle
počasí, energie a nálady)

 

Den 1.

Příjezd: Příjezd – OneSurfVan surf kemp začíná na surfhousu Salty Lobos v neděli 4. června. Po příjezdu na Salty Lobos následuje ubytování v obytných autech OneSurfVan a večerní seznámení na baru, kde probereme vše důležité na celý týden. První noc se přespí na zahradě Salty Lobos, kde máte k dispozici, kuchyň, WC, sprchu a veškeré zázemí Salty Lobos. 

Den 2.

První kurz na pláži Playa Espasa pod záštitou školy Marejada. Po surfingu si užijeme plážovou pohodu, nakoupíme a vyrazíme na námi zvolenou pláž (pláže budeme vybírat podle počasí a předpovědi vln). Večer posezení u grilu, pivka či vínka, k tomu přednáška a instruktážní video o surfingu.

Den 3.

Probuzení a snídaně na pláži. Kdo bude chtít, může si s námi zacvičit jógu. Po snídani si dáme druhou lekci a možnost freesurfingu (vybavení máte k dispozici celý den). Můžete surfovat dle libosti. Menší výlet, přesun na jinou pláž. Večer pivko na pláži a lehká přednáška o tam jak se tvoří vlny, pravidlech surfingu…

Den 4.

Ranní pohoda na pláži, snídaně, jóga a hurá do vln. Lekce 2 hodiny a freesurfing. Výlet do města, přesun na pláž a grilovačka, kterou pro vás připraví úžasný grilmaster Šurda. Večer ještě proběhne videokoučink, pilování techniky a workshop.

Den 5.

Snídaně na sluníčku, kávička za východu slunce, dobrovolná ranní jóga. Lehký surfing a celodenní výlet do hor. Večer příjezd na pláž, kde si zajdeme na výbornou večeři. Pivko, vínko a v případě nálady i další přednáška o surfingu.

Den 6.

Ranní pohoda, surfing a příjezd na další pláž v okolí… Druhá session, plážové „radovánky“ a večer pohoda, trochu videokoučinku, víno a nebe plné hvězd.

Den 7.

Ranní pohoda, snídaně na pláži, surfing a plážová pohoda. Později odpoledne přesun na Salty Lobos kde proběhne rozlučkový mejdan na baru. Na Salty Lobos vám bude samozřejmě k dispozici veškeré zázemí baráčku. Jako kuchyně , sprcha…

Den 8.

Ranní probrání a rozloučení. V případě zájmu je možné zůstat i delší dobu na Salty Lobos a prodloužit si dovolenou.

Cena

(v případě že by jste se chtěli zúčastnit vlastním autem je cena 8 200,-)

V ceně je zahrnuto:

  • Ubytování 7nocí ve stylových obytných dodávkách OneSurfVan a 
  • 5 dní surf lekcí po 2hodinách ( 10hodin za kemp)
  • Surfové vybavení po celou dobu kempu!
  • Lekce jógy 
  • Výlety po okolí
  • Videokoučink
  • Přednášky o surfování, surfech a tvorbě vln
  • Grilovačka
  • Konečný úklid

Termín

1. Termín

od 4. 6. 2023  do  11. 06. 2023

DOPRAVA

Doprava je možná autem formou spolujízdy, nebo letadlem. Je možné sehnat lety přímé, a nebo s přestupem. Rádi vám dáme tipy na ty nejlepší spoje. Letiště v okolí jsou Bilbao, Santander nebo Asturias.